“ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΦΟΙΦΑ” ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ!

Η “Κυριακή στο Αγρόκτημα” επέστρεψε ανανεωμένη και αφιερωμένη για το μήνα Οκτώβριο στο σπόρο και τη μεγάλη Παρέλαση των Καρπών του Φθινοπώρου!
Η αρχή πραγματοποιήθηκε, ήδη, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου με θεματική την “Πολυσπορά του Φθινοπώρου”, όπου οκτώ εποχικά είδη σπόρων επιλέχθηκαν για να δημιουργηθούν σποροσβώλοι, οι οποίοι σκορπίστηκαν ελεύθερα στους κήπους του αγροκτήματος. Επίσης, προμήθευσαν τους ενδιαφερόμενους, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της δημιουργίας μικρών, φυσικών κι ενεργειακά αυτόνομων κήπων μέσω της συγκαλλιέργειας ποικίλων ειδών.

Σειρά έχουν οι επόμενες τρεις Κυριακές, όπου ο σπόρος και τα φυτικά υλικά θα έχουν την τιμητική τους:
13 Οκτωβρίου: Σποροκρεμαστά και Σποροφυλαχτά στην “Παρέλαση του Φθινοπώρου”! Με έμπνευση τα φυτικά υλικά και οτιδήποτε κεντρίσει το ενδιαφέρον μας ανάμεσα στα παρτέρια και τους κήπους του Αγροκτήματος δημιουργούμε κρεμαστά-φυλαχτά που κλείνουν μέσα τους το πνεύμα του Φθινοπώρου.
20 Οκτωβρίου: Ηλιος,ο ηλιάτορας,ο πολυσποράτορας στην Παρέλαση του Φθινοπώρου! Μπάλα ζεστή και φωτεινή ψηλά στον ουρανό, στη γη λουλούδι με σπόρο δυνατό είναι οι ήλιοι που θα κατασκευάσουμε ανάμεσα στα λουλούδια των κήπων του αγροκτήματος.

27 Οκτωβρίου: Η Guernica στην “Παρέλαση του Φθινοπώρου”! Φτάνοντας στην Κυριακή των μεγάλων παρελάσεων, αποδομούμε κι ανασυνθέτουμε τη Guernica με τη δική μας ματιά, για να θυμηθούμε τους συμβολισμούς της και να δημιουργήσουμε νέους, φυτεύοντας στις δημιουργίες μας τους σπόρους της ειρήνης.

Όλες οι εκδηλώσεις ξεκινούν από τις 11.00 π.μ. Για περισσότερες πληροφορίες ή/και δηλώσεις συμμετοχής δείτε εδώ ή καλέστε στο 27210 22505.