Re:think Christmas LAB 2017

Εργα που δημιουργήθηκαν στο περσινό CHRISTMAS LAB 2016, στο Αγρόκτημα Φοίφα, αλλά και στην Κεντρική πλατεία της Καλαμάτας. Απολαύστε!

 

Όπως και πέρσι , έτσι και φέτος σας καλούμε στο χριστουγεννιάτικο πολυεργαστήριο κατασκευής DIY στολιδιών και δώρων για τους αγαπημένους μας, πάντα με φυσικά και ανακυκλώσιμα υλικά. Re:Think κατασκευές που αναπτύσουν την δημιουργικότητα , τη καλαισθησία και προτρἐπουν αλλά και μαθαίνουν στους μικρούς μας φίλους (αλλά και μεγάλους) την σημασία του να δημιουργείς έργα διασκοσμητικά/χρηστικά με αξία, από υλικά φαινομενικά άχρηστα για άλλους!!!
Το αγρόκτημά μας αποτελεί ένα τεράστιο καμβά χρωμάτων και υλικών, με τα οποία θα εμπνευστούμε. Μετά η συνταγή είναι απλή. Φαντασία, Αγάπη, Μεράκι και Συνεργασία και έτσι θα έχουμε την
χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που μας αξίζει!
Σκόπιμο για εμάς οι γονείς να συνεργαστούν και να συνδημιουργούν με τα παιδιά. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βρίσκουμε διεξόδους στην δημιουργία, στην ολιστική εκπαίδευση αλλά και στην διασκέδαση σε επαφή και αρμονια με το φυσικό μας περιβάλλον.
Θα ακολουθεί ελεύθερο παιχνίδι στο αγρόκτημα με pic nic για όλους, ενώ εμείς μπορούμε επιτέλους να χαλαρώσουμε σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον γεμάτο χρωματα και αρώματα!!!Ευπρόσδεκτα είναι πάντα παλιά στολίδια που θέλετε να μεταποιήσετε, καθώς ενδιαφέροντα σε σχήμα ή χρώμα άχρηστα, ανακυκλώσιμα υλικά .
Για εγγραφἐς δηλώστε συμμετοχή τώρα!!!
Εννοείται για μικρούς και μεγαλους Re:Thinkers!!!
( τηλ. 2721022505, μην. στο inbox)
Το #ReThinkChristmasLab υποστηρίζει το εκπαιδευτικό εργο του Αγροκτήματος “ο Πολιτισμός της Καλλιέργειας” απευθυνόμενο σε σχολεια και συλλογικούς φορείς καθως και την ανάπτυξη της Τραπεζας Παραδοσιακών Ανοιχτὠν Σπόρων του Αγροκτήματος , η οποία και έχει συντηρήσει πάνω από 300 ποικιλίες παραδοσιακών σπόρων , ενώ προμηθεύει δωρεάν εκατοντάδες ενδιαφερομἐνους αλλα και σχολικές ομάδες, συμβάλλοντας καταλυτικά στην αναγέννηση σχολικών κήπων με την μέθοδο της φυσικής καλλιέργειας, μια ολιστική μορφή καλλιέργειας αλλά και εκπαίδευσης.Παράλληλα με το εργαστήριο, προσφέρεται και ο μπουφες με τα κεράσματά μας, ο οποιος ειναι self service, ανανεώνεται και περιλαμβάνει καφέ γαλλικό, σπιτική λεμονάδα, τσάι βοτάνων, ενεργειακά χριστουγεννιάτικα σπιτικά snack ( ολα ειναι δικά μας υλικά και παραγωγή), ενω μπορείτε να να φερετε και τις δικες σας προμήθειες, ή να διοργανώσετε το δικό σας πικνικ.!!!Είσοδος : 5 ευρω/ατομο,
Έκπτωση: 15% για τετραμελείς και πολυμελείς οικογένειες.
Όσες οικογένειες έχουν ήδη διοργανώσει το παιδικό τους πάρτυ, στο αγρόκτημά μας έχουν ειδική προσφορά!Για δηλώσεις συμμετοχής  καλεστε στο 2721022505 ή δηλώστε συμμετοχή  στο event , μας στο F.B. Εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε mail στο farmafifa@gmail.com
Και επειδή η ζωή και η δημιουργία χρειάζεται συνεργασία και αλληλουποστήριξη θα θελαμε να δηλώσουμε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους χορηγούς μας για το φετεινό #RethinkChristmasLab2017 , τόσο οσον αφορά την επικοινωνία,δηλ. τους #eleftheriaonline #Tharrosnews #HumansofKalamata #Kalamatajournal #Messinialive αλλά και όσον αφορά τα πολύ σημαντικά υλικά και υπηρεσίες τους δηλ. τις εταιρείες #Roubos #Efikto #ΕργαστήριΧριστοπουλος , χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσαμε να προχωρἠσουμε. Τους ευχαριστούμε για για την θετική τους ενέργεια αλλά και προθυμία τους να βοηθήσουν σε ένα σκοπό που μας ξεπερνά όλους!!! Ο σκοπός του να διασωθούν παραδοσιακές ποικιλλίες της πατρίδας μας και να έρθουν τα παιδιά μας ἐνα βήμα πιο κοντα σε αυτό που στο αγρόκτημα ονομάζουμε #ΠολιτισμότηςΚαλλιέργειας. Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
#ΗumansHelpingHumans #ΠολιτισμοτηςΚαλλιεργειας #FarmaFifaPermacultureEducation
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ!!!

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave