Το RE:THINK PROJECT ταξίδεψε τον Ιούνιο στην Σαμοθρακη

Το RE:THINK PROJECT μας ταξίδεψε και πάλι στο Αιγαίο και μας έφερε στο νησί των Μεγάλων Θεών , την Σαμοθράκη για να μιλησουμε για την κομποστοποίηση και την φυσική καλλιέργεια, καλεσμένη της ομάδας #ΒιώσιμηΣαμοθράκη, και του Ινστιντούτου Κοινωνικής Οικολογίας, του Πανεπιστημίου ALPEN-ADRIA-UNIVERSITÄT KLAGENFURT της Bιέννης.

Τι συμβαινει λοιπόν στην Σαμοθράκη?
Το Alpen Adria Klagenfurt , εχει δημιουργησει το CiSciSusaki Project με ιθὐνοντα νου την Marina Fischer-Kowalski, μια καταπλητική πανεπιστημιακό και ερευνητρια πάνω σε βιὠσιμα συστηματα διαχείρισης ενεργειακών πορων. Σε συνεργασία με την ομάδα #ΒιὠσιμηΣαμοθράκη μια πρωτοβουλία κατοίκων , με στόχο την προστασία αλλά και ανάπτυξη του νησιού ,με ειλικρινά βιώσιμο τρόπο , ζήτησαν από το RE:THINK να μεταλαμπαδέψουμε την δομή και αξιακό πλαίσιο του Δικτύου Συνοικιακής Κομποστοποίησης στην Σαμοθράκη. Θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις και εκπαιδεύσεις μέσα στον Ιούλιο, με στόχο να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο δημιουργίας Δικτύου Συνοικιακής Κομποστοποίησης στο νησί, φυσικά σε συνεργασία και με τον Δήμο Σαμοθράκης.
Ολα τα καλά πρἀγματα μπορεί να αργούν να έρθουν, αλλα οταν υπαρχει υπομονή και επιμονή τα παρόμοια μυαλά συναντιώνται και συνλειτουργουν!

More info soon!