1
Το μεσημέρι της Δευτέρας 9/2/2015 τοποθετήθηκε ο 58ος κατά σειρά κομποστοποιητής και υλοποιήθηκε βιωματικό εργαστήριο σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, στην Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού. Η συγκεκριμένη τοποθεσία παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς υπάρχει περιμετρικά πλήθος επιχειρήσεων εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η σημασία της κομποστοποίησης σαν διαδικασία και τα οφέλη του Δικτύου Συνοικιακής Κομποστοποίησης γίνονται ολοένα και περισσότερο αντιληπτά και αποδεκτά από τις τοπικές επιχειρήσεις που έχουν έντονη οικολογική και περιβαλλοντική συνείδηση. Συνοδοιπόροι μας σε αυτό το εγχείρημα είναι το εδεσματοπωλείο ¨Κάρδαμο¨ και οι επιχειρήσεις ¨Appetite¨ και ¨Kalamaki¨.

 

Η ομάδα του Re:think ενημέρωσε τις επιχειρήσεις για τη σωστή χρήση και φροντίδα του κομποστοποιητή και δεσμέυτηκε για τη συνεχιζόμενη υποστήριξή της προς αυτές.
Όσοι περίοικοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Δίκτυο Συνοικιακής Κομποστοποίησης χρησιμοποιώντας τον συγκεκριμένο κομποστοποιητή, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στα τηλέφωνα 2721022505 και 6972755079.

 

2  kard