Συνεχίζονται οι “Κυριακές στο Αγρόκτημα”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το Αγρόκτημἀ μας έχει ανοίξει την αγκαλιά του κάθε Κυριακή (μέχρι και τέλος Μαιου) με ελεύθερο αλλά και θεματικό παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους και με δυνατότητα ξενοιασιάς για τους μεγάλους μας φίλους, κάτω από τον παχύ ίσκιο των δέντρων μας.
Στο Αγρόκτημά μας υπάρχουν θεματικές γωνιές με βιωματικά παιχνίδια , κίνησης, συνεργασίας αλλά και εξερεύνησης μἐσα στην φύση για “μικρά και μεγάλα παιδιά”
Γνωριζόμαστε με την ζωη του χτήματος, βλέπουμε τους καλοκαιρινούς κήπους που έχουν ανθίσει αλλά και καρπίσει, ανακαλύπτουμε “κρυμμένους θυσαυρούς” μέσα στις πορτοκαλιές, αλλά το κυριότερο…τα παιδιά μας παίζουν με ασφάλεια σε ένα φυσικό περιβάλλον, ελεύθερα και δημιουργικά , ενώ εμείς μπορούμε να τα πούμε επιτέλους με τους φίλους μας!!!

Κάθε Κυριακή ἐχουμε και μια διαφορετική θεματική.
Ετσι την επόμενη Κυριακή 21.05.2017 , 11.00-18.00 θα ανακαλύψουμε και θα δημιουργήσουμε “καρδιές απο σπόρια”, μεσα στα λουλουδια μας! Μακάρι οι καρδιες μας να ειχαν σπορακια που βγαζουν λουλουδια! Λετε ομως τελικά να εχουν???

Re:Think Sundays
Farma Fifa Natural Playground

Για δηλώσεις συμμετοχής και κρατήσεις θέσεων καλέστε στο 2721022505 ή δηλώστε συμμετοχή εδώ.
Όποιος θα ήθελε να κάνει picnic στο γρασιδι, είναι ευπρόσδεκτος να φέρει οτι επιθυμεί!
Ενώ ο μπουφές με χυμούς και καλούδια του χτήματος, ανανεώνεται συνεχώς για εσάς.

Τέλος υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσης τὀσο για το Δίκτυο Συνοικιακής Κομποστοποίησης , όσο για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, αλλά και για την Τράπεζα Παραδοσιακών Σπόρων μας.
Οι “Κυριακές στο Αγρόκτημα” υποστηρίζουν και επικοινωνούν με έναν πιο χαλαρό και ” παιχνιδιάρικο” τρόπο το συνολικό εκπαιδευτικό και περιβαλλοντικό έργο του Αγροκτήματός μας.
Ευχαριστουμε για την υποστηρίξή σας !!!