Εργαστήριο Συνοικιακής Κομποστοποίησης στο 3ο Δημοτικό Καλαμάτας
Στις 17/10 πραγματοποιήσαμε τοποθέτηση κομποστοποιητή και ολοήμερο εργαστήριο κομποστοποίησης στους μαθητές του 3ου Γυπνασίου Καλαμάτας.
Με αυτήν την δράση επικαιροποιούμε την συνεργασία μας με την ΠΕΕΚΠΕ στην εμπλουτισμένη της πλέον  περιβαλλοντική δράση “Σχολεία με κήπο 3 – slow food”, της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Πελοποννήσου που θα υλοποιηθεί και θα εμπλουτιστεί με νέες ιδέες, για τρίτη χρονιά το 2014-2015.
Οσοι εκπαιδευτικοί θέλουν να συμμετάσχουν στην δράση μπορούν να κάνουν  αιτήσεις μέχρι τις 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ , όπου θα γίνει και η πρώτη συνάντηση της ομάδας και η ανταλλαγή σπόρων στο αγρόκτημα  παραδοσιακής καλλιέργειας Φοίφα.

Την αίτηση συμμετοχής σας θα την βρείτε: https://docs.google.com/forms/d/18Rua5ugzk4MtBICCchnglh1zlWCQmQUvd2LWWYRrB_c/viewformΌσοι εκπαιδευτικοί δεν μπορούν να συμμετάσχουν στην δράση αλλά επιθυμούν κομποστοποιητή στο σχολείο τους μπορούν να μας
Να σημειώσουμε οτι όσοι εκπαιδευτικοί αιτούνται κομποστοποιητή στο σχολείο τους, μπορούν να  έχουν πρόσβαση στην τράπεζα σπόρων του Αγροκτήματος Φοίφα,  όπως επίσης και σε παροχή τεχνογνωσίας πάνω στην ανάπτυξη οικολογικών τρόπων καλλιέργειας στο σχολείο τους..
all copy cats copy