‘Άλλο ένα εργαστήριο του Re:think ολοκληρώθηκε με επιτυχία το περασμένο Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 στην περιοχή του πάρκου του Νέδοντα ή όπως την ξέρουν οι παλαιοί κάτοικοι “Σκινιά”. Η προσέλευση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη σε σχέση με τα τελευταία μας εργαστήρια και ειδικά από μικρά παιδιά που συνοδευόμενα από τους γονείς τους είχαν την χαρά να συνδυάσουν παιχνίδι και μάθηση στον χώρο γύρω από τον κομποστοποιητή μας. Οι “μεγάλοι πολίτες” ενημερώθηκαν για την πορεία του δικτύου και του κομποστοποιητή της γειτονιάς τους, συνέλεξαν κομπόστ και είδαμε μαζί ποιά πιθανά λάθη μπορούν να συμβούν στη χρήση του κομποστοποιητή.

Για τους μικρούς μας φίλους το εργαστήριο περιελάμβανε αυτοσχέδια γλαστράκια από ανακυκλώμενα υλικά και φύτευση τους με παραδοσιακό σπόρο καλέντουλας από το Αγρόκτημα Παραδοσιακής και Φυσικής Καλλιέργειας Φοίφα.

Όσοι κάτοικοι της περιοχής του πάρκου δεν μπόρεσαν να έρθουν ή δεν ενημερώθηκαν έγκαιρα για το ανοιχτό εργαστήριό μας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας και ακόμα καλύτερα να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στην φόρμα επικοινωνίας.  Στις παρατηρήσεις μπορούν να σημειώσουν ποιόν κομποστοποιητή χρησιμοποιούν έτσι κι εμείς θα μπορούμε να οργανωνόμαστε καλύτερα και να ενημερώνουμε πιο άμεσα τους κατοίκους για το επόμενο εργαστήριο ή άλλο σχετικό δρώμενο με την κομποστοποίηση που θα πραγματοποιήσουμε στην γειτονιά τους. Οπότε μην διστάσετε, όσοι χρησιμοποιείτε κάποιον κομποστοποιητή του δικτύου στείλτε μας τα στοιχεία σας πατώντας εδώ. Ευχαριστούμε!