Ανοιχτή εβδομάδα γνωριμίας με το Αγρόκτημα Φοίφα- RE:THINK

Σας καλούμε να γνωρίσετε το Αγρόκτημά μας, τα σπορεία μας, τα φυντάνια μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, την Τράπεζα Σπόρων μας, την μαγική διαδικασία της κομποστοποίησης.

Οπλιστείτε με ερωτήσεις , με καλή διάθεση και ελάτε να γνωρισετε την σποροτράπεζά μας, γίνετε και εσείς σποροφύλακας της τοπικής μας βιοιποικιλλότητας…

Ανακαλύψτε το Δίκτυο Συνοικιακής Κομποστοποίησης και γίνετε και εσεις μέλη του, απολαμβάνοντας την δυνατότητα να μειώνετε τα σκουπίδια σας, μεταμορφὠνοντά τα σε πλούσιο εδαφοβελτιωτικό χώμα , ιδανική τροφή για τα φυτά σας!

Ανακαλύψτε ἐναν άλλο τρόπο καλλιέργειας και παραγωγής , που βασίζεται στην συγκαλλιέργεια, στην μείωση του οικολογικού μας αποτυπώματος μεσω της κομποστοποίησης, στην πλήρη θρέψη των φυτών μέσω του ενεργού χωματος , που παράγεται από την κομποστοποίηση καθώς και στον “αληθινό σπόρο”, δηλ. τον παραδοσιακό….

Γνωριστε τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και πώς μπορούν να οργανωθούν…..

Αποκτήστε σπόρους και σπορόφυτα παραδοσιακών ποικιλιών και ξεκινείστε να καλλιεργείτε την δική σας REAL τροφή!

Ανακαλύψτε την divine ΦΡΕΣΚΙΑ BIO ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, απο το Αγρόκτημά μας, σε μια συνταγή μαγική με πολλές χρήσεις!!!

Ο τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι μας επισκεφτείτε από τις 10.04. 2017 μέχρι και 14.04.2017 , από το πρωί , στο Αγροκτημά μας , στην Ηρώων Πολυτεχνείου, στην Καλαμάτα..

Τηλ. πληροφορίες: 2721022505